Svar på kalendere liste 6 14.12.20

Babyverden
Spørsmål: Goboken er en bokklubb som leverer rett bok til rett tid direkte hjem i postkassen. Hva må du betale for en velkomstpakke på goboken.no?
svar: Du betaler kun porto kr 69

Getinspierd
Spørsmål: rabatt
svar:

Importpris
Spørsmål: Hva er vanlig å bake/spise på Luciadagen?
svar: Lussekatter

Interflora
Spørsmål: Hvilken orkidé er perfekt for advent hvis du vil ha tradisjonelle adventsfarger?
svar: Wanda-orkideen

Kia
Spørsmål: Neste år kommer Kia med en helt ny elbil, en crossover med lang rekkevidde. Hvor raskt kan man gjøre unna hurtiglading på denne modellen?
svar: 20 minutter (litt usikker her da det er en million biler som kommer eller kanskje kommer og jeg er ikke god på biler. Men fant en artikkel om Kia elbil som skulle slå de beste, og den skulle kunne hurtiglade på under 20 min)

Kid Interiør
Spørsmål: I følge bibelen ble Jesus født i en……?
svar: Stall

Utemagasinet
Spørsmål: Nevn minst en av utfordringene hun ble møtt av i sommer.
svar: En pandemi

Visit telemark
Spørsmål: Når ble ideen om Gaustabanen først lansert?
svar: 1953

Wellvita
Spørsmål: Hvor mange års erfaring har Wellvita med kosttilskudd?
svar: 35 år

Dette er mine svar, eventuelt rettinger. Jeg er ingen robot og feil kan oppstå. Siste liste legges ut senest 23.00.  mangler noen da kommer de ikke.

Liste over kalendere vanlig

facebook/insta/spill/ukentlig

 

This Post Has 2 Comments

  1. Christine

    Det har blitt en juletradisjon for meg over flere år å følge bloggen din i adventstiden. Tusen hjertelig takk for den iherdige innsatsen du gjør. Jeg er så heldig å ha vunnet ei bok fra utemagasinet. Håper det også har blitt noen gevinster på deg. Ønsker deg en god adventstid.

    1. jiiji

      tusen takk, adventtiden og kalenderne er høydepunktet i juletiden for meg. Det tar veldig mye krefter og jeg sliter alltid med motivasjonen på slutten, men hvert år gleder jeg meg veldig. Jeg blir veldig glad av å se kjente navn dukke opp i kommentarfeltet og hyggelige meldinger. Jeg blir også veldig glad over å høre hva dere vinner. det har blitt en del gevinster på meg, jobber med en liste.

Leave a Reply