17. mai

I år var det en stille og rolig 17 mai for familien og meg. For meg var den største forandringen at jeg ikke skulle opp å filme korpset utenfor på morgenkvisten. Men Lykke sørget for at jeg kom meg opp og fikk ut flagget klokken 8. Jeg var ikke veldig begeistret. Var morsomt å høre flaggheisingen fra skolen da, vanligvis har jeg jo fulgt det andre korpset når flagget heises.

Var litt bekymret da det ikke hadde gått noe korps forbi innen jeg gikk til mormor, Men mens vi satt og spiste dukket Karlsrud skolekorps opp og jeg bare løp ut. Var veldig koselig, og man setter litt mer pris på musikken når den er så sjelden.

Vi hadde som vanlig et bord med mat til 30, så vi kommer til å spise rester ut hele uka. Men det blir slik når alle skal ha sine favoritter. Ble bare 3 kaker, 2 forskjellige brownies og jeg fikk endelig bakt 17 mai kaka igjen. Veldig godt å ha kjøkken igjen.

Imellom mat og kaker hadde vi 17 mai leker på plenen. Vi hadde kast på bokser (terninger) og potetløp stafett. Selvfølgelig med velsmakende premier til alle (utenom mamma stakkar)

Vi kjørte vår vanlige stil på feiringen, som er super fart. Noe som ble veldig klart da vi prøvde å synge nasjonalsangen og slet med å holde igjen tempoet … vi var ferdig på 2,5 timer. Da var vi alle utslitte og de fleste av oss gikk hjem for å sove eller hvile litt.

 

Senere på kvelden gikk jeg tur med Lykke, da var sola kommet frem igjen og det var kjempekoselig å gå det å se på alle flaggene. Vi gikk også en tur rundt 9 og så på at folk tok inn flaggene igjen. Det var en veldig fin ok koselig dag.

Leave a Reply