fått prøve pepsi max på sodastream (sponset)

Jeg fikk en stor overraskelse i posten her om dagen. En pakke med en flaske med Pepsi max til Sodastream fra Buzzador. Jeg viste jeg hadde meldt meg på, men aldri fått noe svar, så jeg måtte lete igjennom spamfilteret mitt, og der lå e-posten som informerte meg om at jeg skulle få lov til å teste ut produktet.

En av grunnene til at jeg ønsket å teste ut dette produktet er at jeg har vært stor tilhenger av soda stream sin cola light i mange år.  Først var jeg veldig glad da jeg leste at de hadde blitt kjøpt opp av Pepsi og vi skulle få Pepsi smaker, men gleden snudde seg fort da jeg så den første flasken i hyllen og prisen hadde hoppet fra 64,90 til 99 kr over natten.

Jeg hamstret opp på den gamle flasken, selv om noen butikker prøvde seg på å ta dyrere pris på den også. Jeg fikk meg aldri til å kjøpe den nye flasken, men lurte veldig på om den var verdt prishoppet.

Så nå får jeg endelig prøve den nye smaken, og jeg har gått fult ut. Jeg har prøvd med forskjellig mengde smak og kullsyre, jeg har prøvd med isbiter og lime og helt ren. Jeg har blandet i to forskjellige størrelser på flaskene slik at den ble tømt fort, og sto litt.

Smaken er helt klart god, Jeg kan kose meg med et glass Pepsi max. Søtheten og smaken stemmer, men jeg får det ikke helt til å være verdt de 30 kronene ekstra flasken.
Pepsi max Sodastream er en helt super erstatning for å kjøpe en flaske Pepsi max i butikken. Men de er nå langt fra de billigste. Om du ser bort i fra kostnader til kullsyre og maskinen koster 1 liter Pepsi max Sodastream 12,4 kr literen.

Jeg kommer nok til å fortsette å kjøpe billigbrus til det daglige, så får jeg heller vurdere å kjøpe en flaske til Sodastream maskinen min til fest.

 #pepsisodastreambuzz #sodastreampepsi @sodastreamnorge #buzzador @buzzador

Leave a Reply