Listene mine, hvordan de fungerer

Siden det er nye lesere i år, ser jeg det er behov for en ny forklaring og litt informasjon.

Originalt skal listene være alfabetisk, men siden ikke alle kalendere kommer ut klokken 00.01 har dette vist seg å være umulig. Jeg sliter enda med azets som kommer 01.00 og bokkilden som kommer og går som den vil.

Så har det hvert kalendere som har falt ut, og i stedet for å la plassen stå tom, har jeg fylt inn nye, så alle tegn på alfabetet går i surr. 5 og 6 er veldig påvirket at alle etter V (i nummer 5) har jeg funnet etter at listene ble satt opp.

Jeg har forandret på listene en gang for å flytte gjerrigknarken og filmweb til 3 (selv om jeg egentlig vil ha dem ned på 5) og så har jeg fjernet 2 døde kalendere og satt inn nye. Selv om jeg gjerne skulle ha flyttet flere gjør jeg ikke dette da jeg får respons på at dette forvirrer mange.

Målet er at listene er så stabile at dere skal vite hvilke jeg legger ut svar på, og i hvilken rekkefølge.

Når det kommer til selve svarene, er det også regler. For de som har hvert med på dette fra starten av vet at jeg hadde en tendens til å jobbe meg syk. Etter ett år med pause kom jeg tilbake med spilleregler for å ikke lage stress på meg selv. Maks 10 kalendere pr liste, maks 5 lister. Jeg har brutt begge disse i år, men ikke mye. Jeg skal heller ikke bruke mer enn 5 minutter på et svar. Dette kom da vi hadde noen sinsyke kalendere før i tiden hvor du kunne lete i timevis, de er heldigvis sjeldnere nå.

Jeg informerer når jeg gjetter og jeg informerer om jeg ikke vet svaret. Jeg er ingen robot.

Jeg setter pris på rettinger, kommentarer og at dere deler om dere vinner noe. Jeg blir så glad når dere vinner. Jeg kommer med en oversikt over mine gevinster 10.

Ikke vær redd for å spørre om det er noe.

Jeg er ikke sponset, får ikke reklame inntekter dette har jeg valgt enn så lenge. Så hadde satt pris på om dere bruker de vervelenkene som jeg har lagt ut.

This Post Has 4 Comments

 1. Mr.E

  Tusen takk for hjelpen! 🙂

 2. Frode

  Du gjør en kjempe jobb, i år som alle andre år du har gjort dette.
  Hjelper oss som har en litt mere stressa hverdag, utrolig masse.
  Personlig bryr jeg ikke meg at noen kalendere ikke er på rett plass alfabetisk, så lenge jeg får gjort dem 🙂
  Brukere jo bare høyre klikk og åpner i ny fane på alle kalenderene i listene dine, så tar jeg noen få jeg har utenom etterpå 🙂

 3. Kari

  Hva med å plukke ut de kalenderne som blir lagt ut senere på dagen, og samle alle disse i din siste kalendersvar-mappe. Og så kan de resterende stå alfabetisk, slik du hadde det i 2016…
  Forstår at de som bare kopierer svarene dine, ikke trenger en slik liste. At den er mer for oss som ønsker å løse selv, bare av og til sammenligne med dine svar.
  Takker uansett for alt du gjør og har gjort 🙂

 4. Jens P

  Einig med Kari, skulle ønske du la ut alle alfabetisk, forutan den aller siste mappa som kunne vore ei blanding av dei som er litt trege med å legge ut nye spørsmål.

Leave a Reply