feiret at tentamen var over

forrige lørdag dro jeg og Ida ut å spise for å feire at tentamen var over, og være litt sosiale før kalenderne slukte meg helt. Vi hadde reservert bord på Habibi, noe jeg var glad for at jeg hadde tenkt på, for der var det fult.

vi koste oss med en kjempe god Meza, men var litt skuffet over desserten. Ida var så snill å spanderte måltidet på meg. 

Etter maten gikk vi en tur innom julemarkedet i spikersuppa. vi hadde hver vår slik må jeg bare ha opplevelse. min svakhet var selvfølgelig glassert eple. dessverre syntes jeg ikke den var så god. for mye sukker og fargestoffet de hadde på lagde sår i munn og på fingre. neste glasserte epler skal jeg lage selv.

vet ikke når jeg får svar på tentamen, ikke noe mer jeg kan gjøre med den uansett. nå er det bare å fokusere videre på eksamen til sommeren. 

Leave a Reply