Jeg har fått nytt kjøkken

før bilder:

Stekeovnen virket ikke, den ene kokeplaten virket bare delvis. Jeg fikk ikke tak i tingene på øverste hylle eller ting over skapet. å vaske toppen på skapene var ett mareritt. over kjøleskap og fryser var det fult av ting som av og til falt i hodet på deg når du åpnet dørene. Det sto originalt micro i hjørnet på benken og i godt over ett år sto det hybelkomfyr ved siden av kokeplatene. sto to glasskap på kjøkkenet også, disse var allerede flyttet ned på campingen når dette bildet ble tatt

Etter bilder:

Micro og stekeovn er bygd inn i søyle ved siden av fryser. Stekeovnen ble flyttet opp slik at den er tryggere å bruke for meg. det er også med forlenger av skinner innvendig så jeg kan dra stekeplaten helt ut. kjøleskap og fryser er bygget inn med store skap over. ved siden av komfyr er det stor skuff som jeg kan ha bakevarer i.

det er satt skap helt opp til taket og siden microen nå er bygd inn, har jeg fått god benkeplass. innerst i hjørnet er det utdrag bar arbeidsbenk og hev og senk skap slik at jeg kan nå litt flere ting. det er også elektrisk hev og senk arbeidsstol som skal hjelpe meg å nå ting høyt oppe og kunne avlaste meg når jeg er dårlig. Er veldig fornøyd.

  • Post author:
  • Post category:Blogg
  • Post comments:1 Comment

This Post Has One Comment

  1. Ellen

    Gratulerer med nytt kjøkken,Linn. Det ble kjempefint og ikke minst praktisk😃

Leave a Reply