I samarbeid med Buzzador har jeg fått prøve Fjordland BOX

Jeg har vært så heldig at jeg har blitt plukket ut til å få teste tre retter fra fjordland. Dette er små bokser med ett lite måltid. Jeg har fått i oppgave å teste Yellow Curry, Cheese & bacon og Thai Curry soup, jeg har nå fått testet to av tre.
Det var vanskelig å vite hvilken jeg skulle starte med, men jeg gikk for yellow curry da denne fristet meg mest. En boks hadde ca. 350 kcal og passet til en varm lunch. Denne syntes jeg var god og det er stor mulighet for at jeg kjøper den for et lite varmt måltid.

I samarbeid med Buzzador har jeg fått prøve Fjordland BOX 1

Så testet jeg pasta box cheese & bacon. Den har hele 517 kcal og den metter virkelig. Jeg klarte ikke å spise opp hele boksen. Den så ikke så fristende ut når den var varmet opp, men smaken var helt grei. Selv om bacon bitene var veldig små, smakte man dem godt. Tror ikke jeg kommer til å kjøpe den.

I samarbeid med Buzzador har jeg fått prøve Fjordland BOX 3

Soup box thai curry har jeg ikke fått testet ut enda, men jeg er spent. En boks inneholder 351 kcal og passer fint til lunch.

Boksene er lette å tilberede. Ta av pappen, åpne plastfolien på toppen halvveis og sett i micro i 2 min (800w) rør om når den er ferdig varmet.
#fjordlandboxbuzz #fjordlandbox #buzzador

Leave a Reply