Kiel tur

Vi var 5 på Kiel tur, da jeg var yngstemann i reisefølget hadde jeg bestemt meg for å ta med meg stolen min og kjøre eget løp innimellom. Det ble en koselig tur med show og middager sammen og Kiel og spa for meg selv. Siden jeg hadde med meg stolen fikk jeg rullestol lugar og den var stor og fin. Selvfølgelig falt en liten del av stolen av i det vi kom om bord i båten, tror stolen min er allergisk mot kiel båten. Men de var så søte og snille i resepsjonen når jeg kjørte ned og spurte om de hadde gaffa teip. De hadde ikke, men de ringte en kabel mann som hadde og jeg fikk teipet den sammen igjen.
Første kvelden spiste vi middag på restauranten og hjem igjen spiste vi på buffeen. Var god mat begge steder og et kjempe fint utvalg på bufféen.
På båten kjøpte jeg en treningsbukse og litt godteri i taxfree butikken. Ellers gikk pengene mine til spa og internett. Handlet ikke noe i Kiel, men kjørte litt rundt på senteret og tittet. Regnet så jeg ville ikke kjøre rundt ute.
Det var en koselig og avslappende tur, noe som kommer godt med for på turen fikk jeg mail om at de er klare til å ta kjøkkenet mitt. Så blir mye arbeid og fult kaos fremover nå.

Leave a Reply