18 års dag

I går fylte lillesøster Katrine 18 år og har blitt voksen. Dessverre kunne jeg ikke bli med på feiringen da jeg var opptatt, så jeg bestemte meg for å invitere med henne og storebror Terje ut i stedet. Onsdag var vi og hadde en søsken feiring på habibi i storgata.


De var veldig koselige på Habibi, jeg hilste på eieren utenfor i det jeg kom nesten 20 minutter for tidlig. Så satte jeg med på ytterste stol på uteserveringen deres og ventet på Katrine. Det pøsregnet og det var godt å sitte under taket deres, jeg ville vente ute i tilfelle Katrine ikke viste hvor vi skulle være. De slapp inn folk som kom, men jeg ble sittende ute og de maste ikke på meg. Jeg flyttet på meg når bordene ble vasket og slik, men fikk sitte ned igjen. Ikke før klokken var 4 spurte de meg forsiktig om jeg ventet på noen. Jeg forklarte at jeg hadde bestilt bord til klokken fire og ventet på søsknene mine.
Katrine kom samtidig med Terje, men fra hver sin side. Mamma var med bare for å stikke hodet inn. Tror det da gikk opp ett lys for eieren hvorfor jeg hadde hilst på han når jeg kom, ikke lett å kjenne igjen barna til alle du kjenner og ikke når de kommer med lilla hår. Vi fikk et bord ved vinduet og bestemte oss fort for å bestille meza. Vi fikk også en liten biff bit ekstra hver.

Til dessert hadde jeg ostekake, Katrine cremebule og Terje arabisk kaffe. Det var veldig koselig å ha en middag med bare oss tre. Vi betalte, kledde på oss og gikk. Men jeg og Katrine stoppet rett utenfor døra da vi hadde mistet Terje, han hadde vist tatt en rask tur på toalettet. Han var litt sjokkert da han kom opp fra kjelleren og fant oss sittende ved bordet vårt igjen. Eieren hadde ikke fått med seg at vi var ferdige og kom løpende ut etter oss, de ville spille bursdagssang og gi kake til Katrine. Vi prøvde å takke nei, men han insisterte. Vi sa ja til bare sangen og kom frem til at vi ikke skulle stå. Enda ett kakestykke kom med sangen og vi ba om ekstra gafler så vi alle kunne hjelpe til med å spise den, vi var alle ganske mette nå. Men var jo moro da.
Etterpå Kjørte jeg Katrine hjem og ble med opp for å hilse på bonusmor og hunden deres. Det var en koselig kveld.

Leave a Reply