bursdagsgaver


Tusen takk for to fine feiringer av bursdagen min. En koselig middag på selve dagen og en liten kake fest i dag. Jeg fikk som vanlig en bukett rosa roser av mamma, men de ble stående hos mormor da jeg ikke har mulighet til å ta ned vasen her hjemme.
Jeg fikk flotte gaver i år. Av mamma fikk jeg handletur som ledet til at jeg, power, fjordkraft og mamma klarte å skaffe meg en switch. (en lang historie om ødelagte produkter, bytting av strømavtaler og gavekort) brukte 500 kr på nedlastbare spill. ( stardew vally, harvest moon, the flame in the flood)

Jeg fikk flere ting på ønskelista mi og nok penger til å dekke innkjøpet av keyboardet som var den tingen jeg ønsket meg mest (så mye at jeg kjøpte den en mnd. i forveien)
Tusen takk for flotte gaver og penger.

Tusen takk for alle Facebook hilsninger også, veldig koselig.

This Post Has 5 Comments

 1. Heidi

  To hyggelige feiringer og sabla god kake👌😊

 2. Mona Iren

  Bra du hadde fine feieringer😊
  Gratulerer med overstått bursdag!!
  Så stilig farge du har på håret😊 Tøft!

 3. Stine

  Gratulerer med overstått bursdag! 🙂

Leave a Reply