første skoledag

I dag hadde jeg første skoledag. Det er lenge siden jeg gikk på skolen og jeg gledet meg virkelig til å starte med noe igjen. Starten var ikke helt problemfri, for selv om jeg kan planlegge for mye, kan jeg ikke planlegge for alt. Regnet som kom da jeg syklet til skolen var jeg forberedt på og hadde overtrekks dress med meg, jeg hadde god tid, så det gjorde ikke noe at jeg måtte stoppe å dra den på meg.
Jeg hadde også god nok tid til å håndtere lastebilen som sto og sperret sykkelstativet, slik at jeg ikke fikk låst sykkelen. Hadde til og med tid nokk til å få av meg alle de våte klærne før jeg gikk på klasserom jakt. En lærer plukket meg opp, mens jeg lette etter klasserommet mitt og viste meg hvor jeg skulle. Problemet var bare at klasserommet var allerede fult.
Læreren fortalte meg at det ikke var matte før klokken 12:45 og nå var klokken 10.30, så hun ba meg gå i kantina å vente. Jeg følte ikke for å sitte i kantina, så jeg sjekket timeplanen jeg hadde fått tilsendt igjen og der sto det at jeg skulle ha matte i det klasserommet klokken 10.30. Jeg bare snudde og gikk mot resepsjonen for å si i fra om at det var noe galt med timeplanen min, da plukket en rådgiver meg opp og fortalte at vi skulle i et annet klasserom. Så det løste seg, men ble ganske stresset.
Ellers gikk første skoledag fint, vi var to elever som møtte opp.

This Post Has 6 Comments

  1. Heidi brandt

    Supert at du er i gang!😊

  2. Stine

    Lykke til med matten 🙂

Leave a Reply