jeg har fått meg nytt keyboard

Det er vel ca. ett år siden jeg hentet ned keyboardet mitt og startet å spille igjen. Jeg er ikke veldig flink, men jeg koser meg. Jeg hørte på første noten at noe var galt med det, men siden det var alt jeg hadde stoppet det meg ikke fra å øve. Men jo bedre jeg ble, jo mer merket jeg de sure tonene. Jeg kunne heller ikke ha headsett på, da kom ulydene klart frem. Jeg kunne bare spille på lav, lav lyd.
Jeg vet at keyboard ikke kan bli ustemt, men de kan gå i stykker. Og det er ikke så overaskende at et elektrisk instrument på godt over 20 år, som har hvert med på mange flyttelass og ligget på mange loft og i mange kjellere, kan ha fått litt problemer.
Det har tatt meg mye tid, jeg har prøvd å spørre om hjelp fra mange. For jeg ville kjøpe et godt keyboard når jeg først brukte penger på ett nytt. Men ikke ett som kostet for mye, for jeg er fortsatt nybegynner føler jeg.
Tilslutt satte jeg meg ned og leste og leste. Jeg fant meg først ett keyboard jeg likte, men ble litt usikker så jeg ringte butikken. De hjalp meg med å finne ett litt billigere ett som de trodde jeg ville få mer glede av.
Så lurer du på hvorfor du ikke ser meg på campingen? Parsellen? Lange turer? Ute og spiser? Jo jeg sitter inne og lærer meg helt nye sanger på mitt nye keyboard.


This Post Has One Comment

Leave a Reply