pride uke

Denne uken har det bare handlet om en ting, Pride.

Jeg hadde planlagt med familie og venner om hundepass slik at jeg kunne få med meg så mye som mulig. Søndag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag har jeg hvert ute på treff eller i parken. Noen dager begge deler. I går var jeg på den eneste festen jeg har hvert på og jeg storkoste meg. Merker at jeg savner det gamle miljøet mitt veldig.
I Pridepark har jeg prøvd å prate med folk på de fleste standene, meldt meg inn i fri og samlet masse godteri og informasjon.

Treffene har foregått litt på pridehouse og litt på utesteder i nærheten.
liten pridemiddag med familien, så koselig når familien vil være med å feire.

stort å gå på første pridetreff på søndagen. var ganske skummelt å dra, men koste meg.

Tirsdag var det andre treff, også en  oppvarming til festen på fredagen.
(ingen bilde)
Onsdag var jeg og Ida på kino. vi sparte ikke på noe. ( Is this the real life?
Is this just fantasy?)

torsdag var det Pridepark og treff i pridehouse ( fått litt lilla farge i håret i løpet av natta)

fredag var det noen timer i Pridepark og fest på kvelden.

Akkurat nå føler jeg at jeg har sosialisert nok for flere år, men skal prøve å bygge videre på det lille nettverket jeg har startet på nå, til høsten.
Når jeg kom hjem i fra fest i går var jeg så sliten at jeg ikke klarte å legge meg. Kramper og hjertebank satt så i kroppen at jeg måtte hvile med netflix noen timer. Jeg innså da at jeg ikke klarte paraden i dag.
Men kanskje til neste år.

Leave a Reply