En dag i sola

I morgen skal jeg ned å gjøre klar campingvognen for i år, jeg gleder meg. Men siden det er så mye som skal ned ditt, tenkte jeg at jeg tok meg en kjøretur med rullestolen i dag, og fikk ned noen av tingene. Det ble også årets første langtur for stolen, og den klarte det akkurat. Lærte meg at det er en alarm når den går tom for strøm, det har det ikke vært før.
Vi var nede å så på spikerteltet tidligere i år, men grunnet kulden hadde treet slått seg og vi klarte ikke å åpne ytterdøra, men nå sklir den lett opp og jeg kom meg inn. Jeg har litt blandede følelser om spikerteltet. Det skulle ha hvert ferdig i slutten av fjor sommer og fortsatt er det så mye som må gjøres på det, men tror det blir bra når det er ferdig. Vogna var samme gamle trygge hjem 2 og det var godt å føle.

Det tok ikke så lang tid å pakke ut det jeg hadde fått med meg på stolen, men jeg viste at turen hjem kom til å bli hard for stolen, så jeg lot den stå å lade litt. Jeg tok med meg en flaske brus og litt sjokolade og gikk opp til kafeen. Her satt jeg i solveggen å koste meg og spilte litt Pokemon go mens jeg så på arbeidet på det nye badeanlegget vi skal få.

Det var varmt i solveggen, og det var bra for kjøreturen hjem var iskald. Men fikk med meg noen blomster til Mormor da.

En god dag som gir ett hint om hva jeg kan glede meg til i sommer.

Leave a Reply