Stille uker
Det ble plutselig stille fra meg, vel uten om dagens sang da. Jeg har rett og slett hvert for stresset og urolig til å klare å sette meg ned å skrive noe. Heldigvis har ting begynt å falle på plass rundt meg og mobilen min som har hvert på reparasjon er tilbake. Jeg har blitt innkalt til møte på skolen og fått vedtak om hjelp fra psykisk helse. Har slitt veldig med hodepine de siste ukene, den er dessverre ikke blitt borte enda. Her går mesteparten av tiden til å forberede seg på våren. Jeg har sådd en del, fått ut sykkelen av sykkel boden og rydder i skap og hyller. Har en hel haug med ting jeg skal gi til loppemarked.  

This Post Has 2 Comments

  1. Elise Kristiansen

    Så bra at ting begynner å falle på plass <3 Pass på å ta deg tid til deg selv, gjør ting som gir deg ro 🙂 Så mye spennende du har sådd!

    1. Linn Helene

      Ja fikk mange spennende frø i fjor høst, de hadde gått ut på dato og kunne ikke selges lengre. men de fungerer fortsatt bra.

Leave a Reply