Film: Avengers: Infinity War
bilde fra wikipedia

Enda en Marvel film jeg hadde bestemt meg for å hoppe over, og hadde det ikke hvert for mitt mål å se Endgame, hadde jeg lykkelig ikke sett den også. Dette er en dårlig film. Jeg klarer ikke engang å sette fingeren på hva som var så dårlig, det var liksom ikke noe som satte inntrykk hos meg.
Thanos er kommet nærmere sitt mål om å finne alle infinity steinene og utslette halvparten av livet i universet. 2 av steinene befinner seg på jorden, mens en er på et ukjent sted. Selv om de fleste tror ingen vet hvor steinen er, vet Thanos at hans adoptive datter vet det. Vi får litt av bakgrunnshistorien hennes her, og det er jo litt fint. Ellers husker jeg mest krig. Krig når thanos kommer ned på jorden, slåsskamper på romskip som vinnes lett. The guardians of the galaxy deler seg opp i to da Thor blir plukket opp av skipet deres. Thor og Racoon for å få laget ny hammer til Thor og de andre for å stoppe Thanos fra å få tak i en av steinene.
så er det jo krigen på planeten til Thanos, og selvfølgelig den siste krigen på jorden.

Leave a Reply