Film: doctor strange

En genial kirurg får hendene ødelagt i en bilulykke, på søken etter en kur finner han et tempel hvor de setter spørsmåltegn ved alt det vi vet om vår verden. Han prøver desperat å få innpass og når han endelig kommer inn, jobber han seg fort fremover i deres kunnskap om energi og parallelle universer.
Han finner ut om eleven som samlet seg en gruppe mennesker og stal en side fra en bok. De planlegger å invitere ett mørkt vesen til å ta over jorden så de kan leve evig.
Selv om han fortsatt bare er under opplæring, finner han seg fort midt i kampen og må ta avgjørelser som kan redde eller ødelegge verden som vi ser den.
Originalt var dette en av marvel filmene jeg ikke hadde planer om å se, men jeg ble veldig positivt overasket og koste meg. Har vel litt lyst på en slik kappe jeg også, men en stein som kan snu tilbake tiden tror jeg ikke hadde hvert bra i mine hender.

Leave a Reply