Film: Ant-man

fra wikipedia

Dette var en av marvel filmene jeg egentlig hadde bestemt meg for å ikke se, men da jeg bestemte jeg for å ta igjen det tapte før Endgame, var det bare å prøve å huske hvem som var med på civil war og starte å se. Jeg har en del Marvel filmer å se, og jeg startet med Ant-Man.
En tidligere kriminell som ønsker å få livet sitt i orden, for å få samvær med datteren sin, finner dette nesten umulig. Noen venner av han overtaler han til å bli med på ett innbrudd, han skal bare bryte seg inn i ett hus og stjele noe som er i en safe. Det han ikke vet er at dette er en test satt opp av eieren i huset. Han trenger hjelp til å stoppe en forsker fra å finne ut hemmeligheten hans, hvordan krympe mennesker.
Han stjeler en drakt og et helt nytt liv med masse insekter, kjærlighet og slåsskamper møter han når han tar på drakten.
Det overasket meg veldig hvor godt jeg likte denne filmen.

Leave a Reply