Spill kveld med LAW gruppa

I godt over ett år har jeg hvert medlem i Law gruppa, men aldri turt å ta steget ut å møte dem i virkeligheten. Jeg hadde planer om å gjøre det under pride i sommer, men en bursdagsfest dukket opp og jeg fikk ikke mulighet. Siden jeg forandrer så mange ting i livet mitt nå, tenkte jeg at det var på tide å ta meg sammen og prøve å være mer sosial, komme meg vekk fra datamaskinen litt.
Jeg spurte Ida om hun kunne passe Lykke, pakket med meg ett brettspill, cola light og sjokolade, og dro på brettspill treff. Heldigvis for meg var det ikke så mange som dukket opp, så det ble ikke så overveldende.  Jeg møtte noen hyggelige og flotte damer og koste meg i flere timer med brettspill.

Først spilte vi 7 wonders, siden jeg kom ganske tidlig fikk jeg god tid på å lese meg opp på reglene. Noen av spillerne forsvant midt i, men vi fikk det til å gå og det var morsomt å lære seg. Når vi telte opp poengene for dete spillet kom siste man og vi byttet over til ticket to ride europe. Også ett morsomt spill jeg måtte lære meg denne kvelden.

Så ikke så veldig overaskende var hodet mitt veldig surrete når jeg kom hjem, men jeg hadde hatt en fin søndagskveld.

Leave a Reply