Dog vs me

Så når det kommer til hundens mentale helse eller din fysiske, hva velger du?
Mitt lille herlige monster er ikke veldig til å leke, hun får perioder hun vil leke, men kan gå måneder hvor hun ser på lekene sine som noe av det rareste som fins. I disse periodene vil hun heller ikke leke med andre hunder, men om du virkelig jobber med det ute kan hun jage snø eller pinner ute, i ett minutt.
Hun hadde en favorittleke som kunne få henne til å løpe en hel sirkel i leiligheten på stille perioder, eller drive meg til vanvidd med piping i gode. Men rett før jul bet lille søster favorittleken i stykker. Siden hun er i en aktiv periode nå var det ingen krise, hun har mange leker, men mammaen til lillesøster hadde litt dårlig samvittighet og gikk på pipeleke jakt.
Under juletreet i år lå det en blå pipete kanin som Lykke har elsket fra første pip. Her går det opp og ned av senga, rundt stolene og etter bena mine mens jeg prøver å gjøre husarbeid. Kjempestor glede. Problemet er bare at den er 100% latex, og jeg er veldig allergisk mot latex.
Så nå har det blitt øking av allergi tabletter, dobbelt så mange håndvasker og leking med fot når det starter å svi i hendene, men en veldig lykkelig hund.

Leave a Reply