En bytur uten penger

Vel jeg hadde kunne bruke penger om jeg måtte, men etter rotfylling og egenandeler i helsevesenet har ikke akkurat januar hvert lett, og målet var å ikke bruke noen penger der nede.
Først var jeg inne på Cinemateket – filmens hus. Jeg vant jo på julekalenderen deres og hadde ikke helt forstått hva jeg vant eller hvordan jeg skulle motta premien, og siden ingenting dukket opp i postkassa, dro jeg ned og spurte. Her lå det ett helt års medlemskap til meg, så nå blir det bare å se på film.

Jeg tok meg en tur innom Panduro for å se på salget deres, men der var mildt sagt skuffende. Eller som jeg oppsummerte det til venninnen min, de smykkepakkene de solgte til 40 kr stykket, kjøpte jeg for 20 kr stykket for noen måneder siden. Men siden jeg ikke skulle bruke penger, var det greit at ingenting fristet.
Så var det en liten tur innom mamma sitt kontor for å hjelpe henne med noe data greier, før jeg gikk på H&M. her fikk jeg kjøpt meg noen sokker, med gavekort, som jeg virkelig trengte. Avsluttet på Lush på byporten, byttet inn 5 tomme begre mot en fersk ansiktsmaske. Hun bak kassen var så glad og sprudlende når jeg kom inn med dem, de syntes det var så bra når noen faktisk gadd. Jeg svarte like glad tilbake at jeg satte veldig pris på den gratis ansiktsmaska.

Skulle egentlig ta en hamburger å møte noen på Burgerking på Oslo s til slutt, men de var jo stengt. De hadde et lite lykkehjul og jeg vant en refleks. Jeg fant han jeg skulle møte, fikk solgt det jeg hadde lagt ut for salg og kom hjem i pluss. Veldig fornøyd med turen.

Leave a Reply