Film: Get out

For ikke å spoile for mye i starten kan jeg kaste meg på samme beskrivelse jeg har lest mange andre steder. En ung mørkhudet mann blir med sin lyshudede kjæreste hjem for å møte foreldrene hennes. Han drar selv om kammeraten hans advarer han mot det og kjæresten innrømmer at foreldrene ikke vet at han er mørkhudet. Og for det meste virker det på starten som om filmen handler om rasisme og en stor hvit familie som vil reise tilbake til tiden hvor mørkhudede bare var tjenestefolk eller slaver. Men etter hvert innser vi at det handler ikke om hudfarge, det handler om familie og hva familien kan og vil.

Mulig spoiler!!!
Jeg ser mange har gitt filmen veldig god omtale, men jeg må innrømme at min glede over filmen forsvant veldig da jeg så at dette var akkurat samme plott som the skeleton key fra 2005. litt mindre magi og litt mer vitenskap, og en mye større familie.
Men jeg likte slutten minst, jeg satt og tenkte”  ja for dette løser jo alt “ironisk for meg selv. Men nå i ettertid ser jeg jo at de har lagt døren åpen for en oppfølger. Vi lever jo i oppfølgerne sin tid.

Leave a Reply