Bye bye 2018

Nå skriver de fleste slike innlegg rett før nyttårsaften, men jeg er jo ikke som alle andre …
Nå er 2018 over og 2019 har akkurat begynt. I 2018 skjedde det en hel del i livet mitt, men det har hvert lite overskudd til å blogge. Selv om jeg har planlagt innlegg har de aldri kommet ut da jeg ikke har funnet tid eller krefter til å skrive dem.
Jeg har hatt ett spennende år (på godt og vondt) når det kommer til medisiner, utredninger og lege besøk. Men det virker som ting er under kontroll nå.
I sommer startet vi prosjekt spikertelt til campingvognen, som har gitt mange søvnløse netter, men den kom opp akkurat før første (eller var det andre) snøfall. Når jeg sier akkurat mener jeg det, snekkeren fikk snødd inn bilen sin på plassen. 


Da første halvår var konstant for lite krefter til å skrive og gjøre, ble siste halvår det motsatte. Plutselig gjorde jeg noe hele tiden og fikk nesten ikke tid til å sette meg ned å skrive om det. En ganske ny og merkelig følelse for meg, og innimellom var jeg litt redd for at jeg skulle krasjlande.
Siden kreftene var så på topp bestemte jeg meg for å legge ut lister i år, noe som har gått helt bra. Jeg koste meg med kalenderne (utenom de siste dagene da startet jeg å gå lei) og har vunnet 21 premier. 5 pakker gikk til kirken, en 6. jeg vant så sent får bli gave til neste år. Noen gikk i julegaver, men den største vinneren var nok hunden min som jeg vant hele to overraskelsespakker med ting og godt til.

Romjulen ble hard da en kollaps kom, men bare den vanlige jeg pleier å ha i romjulen. Sover noen dager og så prøve å komme meg igjen, hjelper ikke at jeg holder på å bli syk.
Jeg klarte å holde nyttårsforsettet mitt, som var å være mere fokusert og tilstede når jeg var sammen med dyrene mine. Ikke alltid trekke meg så veldig inn i meg selv, noe Lykke har satt veldig pris på.


Både Lykke og Luna har hvert friske i 2018.

Godt Nytt år

This Post Has 2 Comments

  1. Kaya

    Godt nytt år!

Leave a Reply