Veterinær på besøk

Det var avtalt og jeg viste det, og det er like bra at dyrene ikke viste det, for finnes det noe verre?

Det var nesten dom de hadde forstått det allikevel, for Lykke var hysterisk når det ringte på og Luna løp og gjemte seg under senga.

Hovedoppgaven i dag var å få satt vaksine på Luna, noe som ikke er lett når hun ligger gjemt under senga, men hun kom frem tilslutt og vi fikk fanget henne. Vaksine ble satt og hun ble lyttet på og fikk sjekket tennene, hun må til tanndyrlegen ? ellers var hun rask og fin og så ikke ut som om hun var 10 år gammel.

Vi pratet litt om ting jeg er små urolig om rundt Lykke. Ser hun ordentlig? Blir hun deprimert etter løpetid? Trenger hun også å gå til tanndyrlegen? Svaret var muligens, må utredes nøyere, er ikke bra om hun blir det, må følges med på og ja.

Så nå er det bare å bestille tannrens til begge dyrene.

This Post Has 10 Comments

 1. due

  De er nydelige. Hvilken rase er hunden? Godt at du får hjelpen hjem til deg 🙂

 2. Linn Helene

  due: takk, hun er en coton de tulear, katten er bare vanlig huskatt

 3. due

  Det rasenavnet har jeg ikke hørt før, men veldig fin hund 🙂 Mine to katter er også vanlige katter, men de er både ute og inne katter. Min eldste katt ble 18,7 år, men vi måtte avlive han i januar. Mine to andre katter er nå 1 og 7 år. Eller har jeg også hunder. 2 hunder faktisk. Molly som har bodd hos oss i 2 måneder er 8 år og Nicko min hund jeg har hatt siden han var 8 uker fyller 2 den 9 desember. Jeg kan ikke leve uten dyr i huset. Vi har også en liten hamster av 3. Katten Mio har dessverre tatt 2 hamster med ut igjennom kattedøra. Kanin vi hadde ble omplassert da hun hadde det bedre på en gård. Hun heter Sara og er med i kjendisfarmen i år. Så den hvite kaninen du vil få se på tv om du ser kjendisfarmen er vår Sara.

 4. Linn Helene

  due: cotonen er ikke en så kjent rase. jeg har bare hunden og katten nå, men har hvert igjennom en del andre dyr før. lever i en toroms leilighet så begrensning på hvor mange dyr jeg kan ha her inne.

 5. due

  Ja det forstår jeg. Har selv bodd i en liten leilighet med en hund. Vi har enebolig og bor landlig selv om vi bor kun 20 min kjøring fra Oslo. Jeg kunne tenkt meg en dyrehage hehehe. Men vi har nok nå 🙂 Jeg må jo tenke på at det vil koste om vi skal ha dyrlege også, selv om både hundene og kattene er forsikret. Ønsker meg veldig en minigris, men det er uaktuelt for min samboer. Det er vel det eneste har nektete meg på 8 år. Uff nei det er nok nå. Vi får kose oss og ta vare på de dyrene vi har 🙂

 6. Linn Helene

  due: savner innimellom en liten hageflekk til Lykke, men føler egentlig at leiligheten passer oss tre helt perfekt. minigriser er søte, men tror ikke jeg hadde fått lov av borettslaget *ler*

 7. due

  hehehehe nei det hadde du sikkert ikke. Jeg får heller ikke lov til å skaffe meg minigris. Man kan få dem til å oppføre seg som hunder, så det hadde vært gøy 🙂 Vi har hageflekk og den ene hunden vår kan være helt fri. Den yngste også, men han kan være vrang å nekte å bli med inn. Så det blir mest bånd på han.

 8. Linn Helene

  due: min lille prinsesse nekter også å gå inn, selv i bånd. snø er vist det beste på jord.

Leave a Reply