bok: Haunted (Otherworld – 5) – Kelley Armstrong

I denne boka følger vi moren til Savannah ? Eve.

I forrige bok reddet Eve livet til Paige og Lucas ved å lage en avtale med skjebnene. Nå kaller de inn tjenesten hun skylder dem. En demi demon har sluppet løs og de klarer ikke å fange den inn igjen. De som har prøvd har møtt skjebner verre enn døden.

Sammen med kjæresten sin Kristof og engelen Trsiel legger hun ut på jakten. Selv for en heks som har dykket dypt inn i den sorte magien, blir det hardt å få med seg alle drapene denne semi demonen har hjulpet til med.

Jakten øker i intensitet da demonen setter sitt sinne mot Savannah.

Trsiel mener hele oppgaven er Eve sin store test for å få bli en engel, noe Eve ikke vil bli. Hun har endelig startet å finne seg til ro i den neste verden og ønsker ikke å klatre videre.

Jeg ble ganske overasket over hvor mye jeg likte denne boka. Jeg hadde trodd at en bok om spøkelser som jaktet på andre spøkelser ville være litt utenfor min interesse. Men selvfølgelig hjelper det at andre kjente figurer blir dratt inn. Og jeg får vel bare innse at jeg er interessert i spøkelser. Men følte boka ble litt dratt ut innimellom.

HauntedUK.jpg

Leave a Reply