bok: Industrial Magic (Otherworld – 4) – Kelley Armstrong

Jeg liker å slappe av med en enkel fantasy bok etter en lengre og tung bok. Men det var med blandede følelser jeg startet på denne boken om magi. Jeg hadde kommet meg igjennom bok 3 i serien, men likte den ikke i det hele tatt. Men jeg gledet meg litt til bok 6 i serien og tenkte jeg burde prøve å komme meg igjennom. Heldigvis ble jeg positivt overasket.

Denne boken er satt noen måneder etter forrige. Paige, Lucas og Savannah har endelig slått seg ned et nytt sted når faren til Lucas tar kontakt. Nå noen tar livet av barna til cabal medlemmer og siden familiene ikke er høyt nok oppe i rangstigen til å sette i gang en etterforskning igjennom dem, ønsker han å ansette Paige og Lucas.

En cabal er som en mafia familie, hvor trollmenn familier holder sammen for å beskytte seg selv og sine interesser. Lucas er arvingen til Cortez cabalen, men har dedikert livet sitt for å hjelpe de som går imot dem. I denne boka lærer man mye om familien hans og konfliktene der.

Samtidig skal en drapsgåte løses og vampyrer og nekromaner (ikke helt sikker på riktig oversettelse av necromancers) blir dratt inn i søket.

Akkurat passe blanding av komisk, spenning og drama og jeg er dratt inn i serien igjen.

IndustrialMagicUK.jpg

Leave a Reply