bok: The Time Traveler's Wife – Audrey Niffenegger

Tenk å leve hele livet ved at du tilfeldig hopper rundt om i tidslinjen din. Helt tilfeldig er det ikke da, du hopper ofte frem og tilbake til punkter i livet som har stor innvirkning på deg. Dagen da moren din døde, da kona di vokste opp, datteren din lenge etter du er død osv.

Å hoppe slik i tiden er ikke bare problematisk for livet ditt i den virkelige tidslinjen, det er farlig. Siden du kan dukke opp når som helt og hvor som helst uten klær, er det viktig å kunne løpe og å stjele.

Man kan tro at det ville være vanskelig å få og ha en kjæreste når man forsvinner for plutselig og kan være borte flere dager. Men det hjelper at du har hoppet inn og ut av livet hennes siden hun var 5. Innen hun er 18 vet hun at hun vil bli din kone og er frustrert over å ikke få vite hva dere sliter med i hennes fremtid.

Så var det dette med å holde jobber, venner, møte opp til bryllup osv? ja livet som en tidsreiser virker ikke som noe man burde satse på, men du har god informasjon om aksje markedet da.

Jeg rett og slett elsket denne boka og er veldig lei meg for at den er over. Å lese samme bok på nytt vil ikke ha samme spenning og glede. Mamma spurte meg om den var humoristisk og jeg ble litt usikker på hva jeg skulle svare. Det er jo bare å innse at det oppstår humoristiske situasjoner, men mest av alt er det drama ( som det ville ha hett på film).

The Time Traveler's Wife
( bilde fra goodreads)

Leave a Reply