valpekurs

I går var første dag av første valpe kurs. Denne dagen besto bare av teori og det var ikke meningen at man skulle ha med hunden hit. Jeg forstår allikevel hvorfor noen tok dem med, da det ikke er så bra for 8 uker gamle valper å være alene hjemme.

Jeg gruet meg veldig til foredraget, da jeg ikke liker store folkemengder. Og jeg hadde ikke klart å forestille meg mengden i mine verste fantasier en gang. Her var det pakket inn folk som skulle på mange forskjellige kurs, på mange forskjellige steder.

Jeg hadde med meg Hilde, min nye assistent og vi fikk plassert oss slik at ingen satt tett inntil meg. Jeg satt og strikket nesten hele tiden. Strikking for å ro nerver og holde konsentrasjonen på han som pratet.

Det var Geir Marring som holdt foredraget om hundepsykologi. Selv om jeg følte det var mest om han, hans liv, hans opplevelser og en liten del hundepsykologi inni der. Til hans forsvar var han både morsom, underholdende og viste sterk interesse for hundene. Så hvordan det var lagt opp var helt greit.

Vel utenom den følelsen jeg fikk i pausen, en følelse som fortsatt sitter igjen hos meg nå. Dette var egentlig bare en god grund til å pakke så mange folk inn i butikken deres, for å selge så mye varer som mulig. Spesielt solgte de mye av varene han tok frem i foredraget sitt. Dette er et genialt produkt, og se vi har tatt inn paller med det før dere kom ?

Vi fikk svar på noen spørsmål og banket inn i oss at det er kun positiv opplæring som virker. Vi fikk en liten velkomstpakke:


Og dette er hva jeg endte opp med å kjøpe:


I dag skal vi på første praktiske time og jeg gru gleder meg.

This Post Has One Comment

  1. Geir Marring

    Så bra at du komm deg igjenom teorien. Hund kan bryte mange barrierer så stå på.

Leave a Reply