Film: Captain america sivil war
Vi hadde en koselig kino tur forrige helg og så Captain america sivil war. Jeg tror fetteren min oppsummerte best da han sa det egentlig var en avergers film, for selv om de ikke sto sammen for å rette opp noe, var de der alle sammen. Men der superheltene vanligvis slår seg sammen og kjemper mot en fiende, kjemper de her mot hverandre. Winter soilder er mistenkt for en bombe og captain America vil beskytte sin tidligere venn. Iron man har skrevet under kontrakt med myndighetene og er satt på jobben med å finne han og bringe han inn. De samler hver sin gruppe med super helter og kampen er klar. det er en god kombinasjon av action og humor. Akkurat når du begynner å gå lei av de urealistiske kampscenene (ventet ikke noe annet), reddes du opp av en god latter. Og du kan kaste deg forfrisket inn i en ny runde urealistiske kampscener. Bak humor og action er det drama og alvor da det blir tatt opp konsekvensene av konfliktene de havner i. greit nok redder de verden, men mange liv går tapt i kampene. Hvem har ansvaret? Er det greit å ofre noen liv for å redde resten?  

Leave a Reply