middagsbesøk 24.04.16
I dag var vi og spiste middag hos lillesøster og stemoren vår. Det var meg, storebror og selvfølgelig lille lykke. Vi fikk servert taco og gikk igjennom ting etter pappa. Det var god mat og tung etter aktivitet. Lille Lykke fikk ett spennende opphold med både Annie og Goggen tilstede. Det er klart at Lykke har vokst mye siden sist hun var på besøk og nå måtte rang og rett på leker diskuteres nøye på hunde vis. Heldigvis er de alle tre snille og vennlige hunder, så det ble ikke veldig mye dramatikk. Etter maten da vi gikk ned i kjelleren ble det mye for prinsessen som ikke kan forstå vår fasinasjon med å gå under bakken. Hun var mildt sagt stresset da vi tok drosjeturen hjem. Nå ligger hun helt utslått vedsiden av stolen min her, blir nok en stille natt på meg i natt.  

Leave a Reply