Lykke syk igjen

Det startet med en diare runde før jeg sto opp. Eller vi kan vel rette det til at jeg sto opp da jeg oppdaget at noe var galt. Hun hadde pipet ved sengekanten og jeg slapp henne bare ned. Vanligvis ville jeg ha tolket dette som at hun måtte på do, men siden vi hadde vært ute for bare 30 min siden, regnet jeg med at hun var ute etter Luna. Luna liker å klatre rundt senga siden hun vet lykke ikke kommer seg til henne.
Men lukta sa alt, jeg hadde nesten sovnet igjen og innså at det bare var å stå opp. Kjøkkenet mitt så ikke ut. Så var det bare å sette seg å vaske, da Lykke kom med neste pip var det rett ut, men ting hadde roet seg ned.
Jeg var veldig forsiktig med mat resten av dagen. Siden formen ikke var nedsatt regnet jeg med at det bare var noe hun hadde spist og tenkte lite over det. Helt til rundt midnatt. Siden formen virket helt fin når vi var ute og vi hadde løpt mye inne og lekt, tok jeg på meg høre telefonene og så en tv serie episode til maten uten å skulle bli forstyrret.
Nå hadde hun kastet opp utover soverommet (dette fikk jeg med meg da det var på slutten), gangen og stua. Over 20 tilfeller vasket jeg opp. Selvfølgelig det meste bare veske og skum da hun tømte det lille hun hadde fått av mat ganske fort.
Det var bare å sette i gang å vaske igjen, mens hun gikk ved siden av meg og av og til spyttet opp litt slim. Jeg fikk ryddet bort det hun hadde griset til og lagd ny seng til henne. Satt frem litt lunket vann ved siden av sengen på stua og satte meg til å se på tv serier der.
Hun ville først ligge i fred ved siden av stolen min, så jeg lot henne. Men da en ny runde startet kom hun til meg. Det var ikke så mye jeg fikk gjort uten om å klappe henne rolig og vaske etter henne. Så tok jeg henne med opp i stolen og hun sovnet med hodet på brystet mitt.
3 timer sov hun før hun våknet og nå virker hun litt kvikkere. Sjanglet litt på starten, men tror det bare var fordi hun akkurat hadde våknet. Fikk en rask tur ut for å tisse, noe hun sikkert må snart igjen etter så mye vann hun har kastet i seg. Virker som formen er på vei opp igjen. Må vurdere hva jeg skal gjøre med mat i morgen.
Håper vi begge kan få noen timer søvn nå.

Leave a Reply