ut i sola

når jeg våknet i dag og tok første tur med krapylet, forsto jeg med en gang at dette var en dag hvor hun fortjente å være litt ekstra ute. siden det ikke er varmt eller tørt nok ute enda til at jeg kan sitte på benker eller bakken, valgte jeg å ringe til mormor for å høre om jeg kunne låne den lille hageflekken hun har (jeg spurte om hun var hjemme og ville ha besøk)
Så gikk vi en rolig tur bort dit, hvor Lykke fikk stoppe og snuse og hilse på alt og alle. En liten solskinnstur for henne. Når vi kom frem fikk hun ikke gå inn siden hun var så full av gjørme, men siden jeg satt ute med henne og vi hadde satt fram vann, leker og ligge plass var det ingen krise. Hun fant seg først en pinne, men mormor ble så bekymret for at hun skulle sette den fast i halsen at hun kastet den vekk, så fant hun seg en større pinne. ? lykke kan måles i antall pinner når du er en hund.
Så kom det enda flere på besøk som skulle spise middag der og for en liten stund var flokken samlet der ute. Hun koste seg så mye. Hele flokken var ikke samlet, men hun føler det som det når vi er 4 eller flere. Tanta mi gikk inn og startet med maten og jeg løp rundt og lekte med henne og en ball. Hun storkoste seg og da de andre skulle inn og spise, gikk vi hjemover igjen.
Hun storkoste seg, med mye oppmerksomhet og lek. Mange som hilste på henne når vi gikk hjemover igjen. Tror hun har hatt en strålende dag.

tok ikke bilder i dag, så plukket ut et fra arkivet

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply