bok: Ruins (Partials Sequence 3) – Dan Wells

En god avslutning av trilogien om Kira.

Kira innser at hun verken er kuren for å redde menneskene eller delmenneskene. Selv om hun innser hva kuren er virker det håpløst, for hvordan skal man få menneskene og del menneskene til å slutte og krige og bo sammen i fred? Hun gir ikke opp håpet og går på jakt etter de del menneskene som ikke er en del av kampen for å se om noen av dem vil høre på henne.

På øya til menneskene er det full krig etter okkupasjonen. En av lederne har fått tak i et atomvåpen og har tenkt å rydde ut delmenneskene en gang for alle. Det har også dukket opp et nytt virus som rammer del menneskene som har okkupert øya. De tror det er et biologisk våpen og får forfrisket hatet mot menneskene. Samtidig flykter en gruppe kvinner igjennom øya for å nå en forskningsstasjon for å redde babyen som er født med en mystisk sykdom.

Det er nesten ikke mennesker eller del mennesker igjen, hvordan skal man stoppe dem fra å ta livet av det som er igjen.

Liker bøker jeg ikke vil legge fra meg.

Ruins (Partials Sequence, #3)

Leave a Reply