film: The Hunger Games: Mockingjay Part 2
Denne filmen har en stor ulempe når det kommer til meg. Jeg elsker bøker og blir så veldig lett skuffet av filmatiseringer. Nå har jeg sett hele serien og jeg vet hva jeg har å vente meg. Den siste filmen i historien om Katniss Everdeen, the girl on fire som uten å mene det skaper en borgerkrig.  Vanskelig å skrive om filmen uten å røpe for mye av handlingen, men nå har vel de fleste enten sett den eller lest bøkene (eventuelt begge deler) Selve filmen er god og underholdende. Der del 1 egentlig manglet alt av historie og action er det mye av det her. Jeg kjenner at tårene kommer, men det er jo før ting egentlig skjer, jeg sitter og venter på at det skal skje. Jeg så filmen 2 ganger på kino. En gang alene og en gang med lillesøster. Det var godt å ha en drosjetur etter filmen å kunne sammenligne bøkene og filmene. for hvorfor tok hun de valgene hun gjorde? Slutten på serien er veldig mye det som gjør den god og selv om det er samme slutt, mangler den mye av forståelsen for valgene. Du får små hint her og der, men den grundige gjennomtenkningen hun gikk igjennom i boka er borte. Men det er fin og underholdende, kanskje på tide å lese igjennom serien på nytt.

This Post Has 11 Comments

 1. Tone

  Hei, så du vant på apollos konkurranse over flest vervede, grattis!!!! 😀 hvor mange vervet du? Nysgjerrig :p

 2. jiiji

  Tone: har jeg vunnet noe der? det var overraskelse for meg. Jeg har ingen ide om hvor mange jeg vervet. kanskje rundt 130 som på gjerrigknarken.

 3. jiiji

  Tone: hvor så du dette?

 4. Melissa

  Hei Linn:) Ordnet det seg, fikk du tak i Tone eller Apollo? Her er epost til Apollo ihvertfall om du trenger den: apollo@apollo.no

 5. jiiji

  Melissa: jeg kontaktet dem på fb og fikk bekreftet at jeg hadde vunne gavekort på 5000 kr. vinnerne var publisert i nyhetbrevet deres. fikk mail rett etterpå

 6. Melissa

  Wow!!! Sååååå kult! Gratulerer:)

 7. jiiji

  Melissa: takk, så nå er det min nye premie rekord 😉

 8. Melissa

  Antall ganger du har vunnet mener du ikke sant? Eller beløpet?
  P.s Er du medlem i bestselgerklubben?

 9. jiiji

  Melissa: verdien på en premie. var, men meldte meg ut rett før nyttår

 10. Melissa

  Må bare spørre om en liten ting.. På det lille kortet jeg fikk av deg som en del av den pakken så står det en annen e-post adresse enn den som står øverst til høyre her på bloggen, er begge i bruk? Hvis man vil sende deg e-post?:)

 11. jiiji

  Melissa: når du vant, fikk du mail fra den adressen på kortet.
  ja begge er i bruk

Leave a Reply