bok: shadow scale (Seraphina 2) – Rachel Hartman

Shadow Scale (Seraphina, #2)
En bok jeg har ventet lenge på, og når den endelig kom turte jeg ikke å starte på den i tilfelle den sviktet. Egentlig er jeg ganske god på å huske detaljer fra bøker, det er derfor jeg kan vente litt med å skrive om dem. Unntaket var vist Seraphina for selv om jeg husket hva den handlet om og at jeg elsket den, var oppsummeringen så ukjent at jeg måtte google og se om jeg ikke hadde gått glipp av en bok i mellom.  Så bra boka startet med en god oppsummering av bok 1.
Seraphina er halt drage, noe som gjør henne uvelkommen i både menneskene og dragene sin verden. Hun er bestevennen til Prinsessen i landet og forelsket i prinsessen forlovede og fetter. Etter forrige bok sine hendelser må prinsessen styre landet mot det som virker som kan bli en krig mot Dragene. For å bli sterkere sender hun Seraphina ut i verden for å finne de andre halv dragene slik at de kan hjelpe til med å forsvare byen.
På reisen oppdager hun mye om seg og halvdrager, om mennesker sitt syn på halvdragene og etter hvert en fiende hun trodde hun var blitt kvitt. En fiende som viser seg å dukke opp på flere sider og har sitt eget ønske om å samle halv dragene.
Jeg liker virkelig disse bøkene

Leave a Reply