det var en spennende dag for Lille Luna
Ja Lykke har hatt en fin dag og Luna en spennende en. For på en eller annen måte klarte hun å løpe ut døra i dag. Jeg tviler sterkt på at det var da jeg dro til senteret så kanskje før. Mener jeg sjekket om luna lå i buret til lykke før jeg dro, men noen ganger kan forventningene dine lure synet. Uansett når jeg kom hjem 22.30 fra senteret møtte jeg en nabo utenfor døra mi. Hun hadde stått i 20 minutter og prøvd å få tak i meg siden det var blitt funnet en katt i oppgangen. Det var en annen nabo som hadde fortalt henne at det lå en katt i vinduskarmen i oppgangen. Heldigvis viste hun at det var min katt og hun tok den med seg inn. Så luna har vært på besøk hos de i fjerde en stund. Opplevd ett nytt hjem, livet i oppgangen og flere hunder. Ikke dårlig for en innekatt som ikke går mer enn 3 skritt fra dørkarmen. Heldigvis ble hun tatt vare på og ikke kastet ut i kulda. Så nå har tillitten hennes til mennesker økt enda mer, men hun går en bue om døra.

Leave a Reply