Lykkelig dag for lille Lykke

Lille Lykke Polaris har hatt en dag som lever opp til navnet.

Hun vekket meg 1 time før vekkerklokken skulle ringe og fikk en lang stund med kos i senga før jeg var våken nok til å stå opp. Vanligvis ignorerer jeg bare henne om hun er leken og jeg ikke tror det er noe annet, men i dag var det greit.

Vi tok en rask tur i nabolaget for at hun skulle få gå på do, så gikk vi inn igjen så jeg skulle få spise. Jeg startet så med husarbeid og onkelen min ringte og inviterte meg på middag senere. For at hun skulle være renslig der valgte jeg å gi henne maten og ta en tur på skogsområdet nedenfor. Det er ikke en veldig lang tur, men siden det ikke er lys der nede er det ganske begrenset når jeg kan gå der nå om vinteren.

Lykke synes forresten snø er kjempe morsomt ?

På veien opp fra skogsti turen møtte vi på en annen valp som Lykke ser ut til å bli veldig god venninne med. de løp rundt og koste seg lenge. Når vi kom hjem igjen var det bare 20 minutter til vi skulle kjøre rullestolen bort til familien og jeg rakk bare å skifte før det var ut igjen.

Det er morsomt å kjøre rullestol og ha fullstendig kontroll på verden. Og enda bedre er det når turen ender opp ved en familie med barn. Mens vi spiste lå hun som slaktet på gulvet og sov.

Så var det rullestol tur hjem igjen. Nok en 30 minutters pause før det var mat og ut igjen. Det er så mange og møte ute og det tok litt lengre tid enn planlagt. Det var ikke så moro når mamma dro på senteret, men når jeg kom hjem igjen ble det enda en tur. Denne gangen møtte vi en annen leke partner og jeg er overasket over at hun ikke ligger rett ut nå også.

Alt i alt en perfekt dag i lille Lykke sin verden.

Leave a Reply