bok:stolen (Women of the Otherworld 2) Kelley Armstrong

11922

En gruppe mennesker har funnet ut om overnaturlige vesener og fanger dem et sted for å forske på dem. I fronten står millionæren Tyrone Winsloe og under han forskere og psykologer som alle har sin egen agenda. De har allerede en Heks, en trollmann, en halv demon men sjamanen deres rømte og ble jaktet ned og drept. Nå ønsker Tyrone Winsloe noe mer skremmende og lurer på om det ikke kan finnes varulver eller vampyrer ?

Mens de overnaturlige samler seg for å finne ut av hvem som stjeler dem, blir de jaktet på. Og høyest på listen ligger selvfølgelig den eneste kvinnelige varulven Elena. Spørsmålet er om de har tatt seg vann over hodet med å gå etter de sterke rasene. Og hva skjer når ønskene til alle de forskjellige involvert starter å kollidere.

Etter en bok om varulver, blir vi nå introdusert til resten av de magiske rasene. Alle med sine egne styrker og ulemper og alle med ett eneste ønske, om å holde seg skjult fra mennesker.

Jeg var nok ikke like glad i denne boka som den forrige. Jeg liker Elena men synes ting fort blir forutsigbart og ensformig. Den undertonen rundt sex ødelegger mye for meg, det er ikke lett å skulle skrive flere seksuelle skildringer og ikke bare ødelegge historien. Ja voksne mennesker har sex skriv de gikk ut i skogen og hadde sex og bli ferdig med det, jeg bryr meg rent lite om detaljene.

Leave a Reply