Lykke Polaris syk igjen

Det var bare å puste rolig og holde seg godt fast i bokhylla da jeg våknet til en seng full av oppkast igjen. Jeg hadde ikke våknet av at hun kastet opp, men at hun bjeffet på Luna Felis som kom og så til henne. Sjanglende grunnet søvnmangel de siste døgnene fikk jeg løftet hunden ned på gulvet og startet å bytte på senga. Det hjelper rent lite å ha hjelp til å skifte på senga når du bare har hjelp to ganger i uka. Hun har enda ikke timet å være dårlig med noen av BPA besøkene mine.

Jeg flyttet teppet og lekene hennes ut på gangen og lot henne sove videre der etter at jeg hadde sett at hun både spiste og drakk. Det var ikke noe i veien med kreftene på bjeffingen hennes heller. Jeg registrerte at det var lite klaging over å bli låst ute av rommet, men sovnet fort igjen.

Jeg vet ikke hvor lenge jeg sov før jeg nok en gang ble vekket av at hun bjeffet. Denne gangen var det noen som bråket i oppgangen. Jeg tror ikke hun kastet opp mens jeg sov, for jeg tror hun sov også. Men når hun våknet startet det igjen og hun var fullt i gang da jeg åpnet soveroms døren.  Jeg startet med å vaske i gangen og fikk gitt henne slik melkesyre ting som jeg hadde liggende, det kom bare rett opp igjen.

Jeg pratet med mamma og hun sa at hun skulle ta lykke for meg, men mens jeg ventet på henne kastet hun opp over 10 ganger til og jeg ringte dyrlegen. Hun hadde kommet til det punktet at hun bare kastet opp skum, men hun sluttet ikke for det.

Det var bare å putte henne i buret og reise ned dit. Hun ble undersøkt og det ble tatt bilder. Hun var fortsatt relativ våken og siden ikke bildene ga noe klart svar fikk jeg valget om å legge henne inn igjen over natten eller få en kvalme stillende sprøyte og ta henne med hjem og prøve å se det ann.
vi gikk for det siste alternativet og hun ble plassert hos mamma først, så kom kusina mi å hentet henne. Alle var litt bekymret for at jeg ikke har fått sove, jeg kan blir virkelig dårlig.

Fikk tekstmelding om at Kusine og tante beholdt henne over natta og ved 11 tiden i natt fikk jeg melding om at hun var blitt bedre og at hun nå hadde lekt litt.

Det er veldig vanskelig for meg å være borte fra henne når hun er syk, men hun er i veldig gode hender og hun kommer hjem i løpet av søndagen og jeg har da hatt tid til å vaske ned ordentlig.

Dyrlegen vil nå at vi skal utrede henne dypere på hvorfor hun blir så dårlig. Så blir vel en runde til uka.

Leave a Reply