bok: Bitten (Women of the Otherworld -1) – Kelley Armstrong

 Bitten (Women of the Otherworld #1)

Elena Michaels er verdens eneste kvinnelige varulv. Bitt av sin tidligere elsker Clay. Forholdet deres har vært veldig ustabilt etter at han bet henne og nå har hun forlatt flokken for å leve et normalt liv i hjembyen. Ting ser ut til å gå greit, med en koselig samboer, stabil jobb og nesten kontroll på denne ulvedelen.

Men så får hun et telefon fra flokken sin leder, hun blir kalt tilbake fordi det er funnet et lik ved tomten deres og politiet er involvert. Det er helt klart en varulv som står bak og de trenger hennes hjelp til å finne den.

Mens flokken konsentrerer seg om en morder, dør flere og det viser seg at noen bevist forandrer seriemordere om til varulver og sender dem etter flokken. Hvorfor?

Vil de finne ut av hvem og hvorfor før de blir avslørt som varulver av menneskene og vil flokken overleve lenge nok?

Jeg likte boka godt og fortsetter med serien. Elena er en sterk kvinne som kan gå for det hun ønsker seg, noe som ofte mangler i historier. Men selv om hun er en sterk kvinnelig karakter faller hun som alle andre inn i rollen som en som bare ikke kan ta kontroll over seg selv når det kommer til sex. Dette er et synspunkt som dukker opp ofte i bøker, både fra menn og kvinner sitt synspunkt og jeg rett og slett forstår det ikke og himler med øynene. Slike sener kan fort ødelegge en hel historie for meg.

Leave a Reply