film: Lord of the rings – The Fellowship of the Ring
  Jeg var akkurat ferdig med siste Hobbit film og var ikke klar til å forlate denne vidunderlige verdenen. Problemet var at jeg hadde prøvd å se filmen to ganger før og sovnet begge gangene. Ikke bøkene hadde overbevist meg om at det var en feiltagelse heller. Jeg virkelig slet meg igjennom lotr bøkene og holdt hardt på alle de gode punktene. Som sakt elsker jeg den verden er satt i, jeg bare klarer ikke historien i lotr bøkene. Eller jeg klarer ikke resirkuleringen av død/ ikke død plottet som går igjennom hele tiden. Denne gangen kom jeg meg igjennom hele filmen og fikk bekreftet for meg selv at jeg hadde lest de første bøkene når jeg var ung, for hadde aldri kommet langt inn i filmen og det var jo mitt andre problem når jeg leste bøkene. Mine konsekvente følelse at jeg hadde lest dette før.  Viste jeg hadde startet på bøkene, husket bare aldri hvor langt jeg kom. Jeg vet at det er mye skryt og kjærlighet rundt denne film trilogien, men i mine øyne har de somregel plukket ut det som var verdt å få med seg i historien og rett og slett ødelagt det lille som var fra før. Jeg skal nok klart klare å holde meg borte fra film 2 og 3. vil jeg tilbake til denne verdenen blir det nok hobbiten igjen.

This Post Has 2 Comments

  1. sentrumjenta

    Jeg har sett alle filmene, liker dem veldig godt:) har ikke lest bøkene, men har hørt at det er litt vanskelig og komme seg igjennom:) ha en fin dag <3

Leave a Reply