film: Oculus
  Filmen er vist basert på en kortfilm som heter Oculus: Chapter 3 – The Man with the Plan. En ung mann er på mentalsykehus etter å ha drept faren sin som unge. Han er nå 18 år og har klart å slippe fantasien om det hjemsøkte speilet som fikk faren til å torturere moren hans og prøve og drepe han og søsteren. Han slipper ut med advarselen om at han har fått hjelp, det har ikke søsteren. Og et stort poeng har psykologen for det første som møter han er en søster som har klart å finne igjen speilet og har lagt en plan om hvordan de skal bevise at speilet er demonisk. Ved å sette opp kamera og feller i deres gamle hjem er hun sikker på at de kan slå speilet i å være utspekulerte. Samtidig som vi følger deres historie i nåtiden, får vi se hva som virkelig skjedde da moren og faren ble drept. Det var underholdende, men mitt spørsmål ble uansett hvordan noen kan dømme en så ung gutt for et slikt drap.

Leave a Reply