loppemarked dag for de på 4 bein

Jeg liker virkelig ikke de som tar med hunder inn på loppemarked, det er som å be om at de skal bli tråkket på. Men det er ofte en del som skjer utenfor også, spesielt når det er fint vær. jeg hadde hele tiden planlagt å ta med meg Lykke Polaris på en liten tur opp dit etter at jeg var ferdig med å handle. Rett og slett for å venne henne til folkemengder. Et loppemarked rett utenfor døra var jo bare en mulighet jeg ikke kunne si nei til.

For Lykke var loppemarkedet et paradis, så mange mennesker hun kunne hilse på. dessverre var ikke alle like interessert i en hund, men vi holdt oss unna der de handlet og det var mange som måtte ta på denne lille søte tingen. Mest spennende var det når vi gikk forbi lekeplassen med alle barna, hun ville være med å leke og fikk ikke lov. Så en ting er sikkert, Lykke er ikke redd for folkemengder.

Vi satt på forsiden av vgs mens vi ventet på at mamma og tante skulle handle ferdig i butikken, planen var at vi skulle ta følge med dem hjem. Det gikk ikke helt slik fordi det var så mange spennende lukter på skolegården og vi måtte stoppe hele tiden.
I stedet for å gå inn med lykke når vi kom til blokka bestemte jeg meg for å ta stolen og kjøre den opp til mamma. de skulle ned til meg igjen og mamma skulle se til lykke mens jeg kjørte å kjøpte en krakk på senteret. ville ikke ta henne inn og ut på så kort tid.

oppe hos mamma ble det enda flere å hilse på og det var en ganske sliten jente jeg gikk fra. Men helt utslitt kan hun ikke ha hvert for når jeg kom hjem var hun fult i gang med å hjelpe til med gulvvasken. Hun fikk hvilt seg litt før jeg startet forsiktig trening med å klatre opp krakken. hun klarte å komme opp første trinn, men turte ikke å gå ned igjen. 


når jeg hadde løftet henne ned sovnet hun foran døra med en gang.

Luna sin dag har ikke hvert fult så spennende. hun har lekt litt med Lykke og kost mye med meg. Hun elsker det mye klatrestativet jeg kjøpte “til henne”

Leave a Reply