bok: hunted (Spirit Animals 2) – Maggie Stiefvater

Jeg er egentlig ikke så stor fan av disse seriene med forskjellige forfattere siden jeg føler jeg blir tatt ut av den ene historien og plassert i en helt annen. Skrivestil og hva man prioriterer i historien blir jo helt annerledes. Fordelen er jo at om du virkelig ikke likte stilen i den ene boka, kan du like neste. 

Jeg kommer nok ikke til å lese resten av bøkene i denne serien, men jeg likte denne boka, bare ikke slutten. 

bøker om magiske dyr er jo herlig, men forfatter byttet blir et problem for meg, jeg får ikke roen i meg. 

i denne boken er alle barna plutselig på samme side, men fienden skaper sin egen hær med barn. nå jakter de videre på de gigantiske dyrene for å få mest mulig krefter i kampen som kommer.

egentlig lurer jeg på om jeg kanskje er for lest eller for gammel for serien, jeg ser så langt frem. 

17282619

Leave a Reply