en strålende dag for lille Lykke

Jeg tror ikke den første følelsen til lykke i dag var at dette skulle bli en livlig dag, jeg slo nemlig på vekkerklokken igjen og sov en time ekstra. Men helt ærlig tror jeg hun tenkte rent lite over det hele for hun sov som en stein hun også.
At jeg skal spise frokost er alltid kjedelig, og det er alltid så mange ting jeg gjør samtidig (som å lage den) Men vi har vel gått inn i rutinen om litt dressur trening når maten er spist før vi går en tur, men ikke i dag. I stedet for å sette seg på gulvet og leke med henne hadde jeg mer enn nok med å pakke sammen valpe innhegninga, ta katte do og pakke.
Nå viste det seg at alt jeg gjør er lek for lykke om hun får være med og hun koste seg mens jeg strevde med å forstå hvordan jeg pakket sammen innhegninga. Hun var litt skeptisk mens jeg gikk inn og ut uten henne, men tilslutt løftet jeg henne opp på bordet og satte på båndet. Dette er det verste hun vet og jeg prøver å si til henne at å gå bakover er en veldig dårlig ide for da bare faller hun, men hun hører ikke etter.
Vi kjørte rullestol til Mormor og hun er ikke redd for den lengre. Hun skremte meg litt da vi kjørte forbi kinoen og det kom masse barn ut. Hun ble så gira at hun nesten hoppet rett ut. Mildt sagt ikke fornøyd med at jeg ikke stoppet men kjørte videre. Hos mormor satte jeg opp ting og lot så mamma og mormor ta over lykke vakt mens jeg slappet av. Hun la seg til å sove og sov frem til middagen var ferdig.

Hun sov frem til fetteren min på 12 ikke klarte å sitte stille mer (eller var det min kusine på 28?) uansett det var ut på gressplenen og her byttet familien på å være ute med henne. Når noen gikk inn var det alltid et håpefullt menneske i døra som håpet å få ta over. Men tilslutt kom hun også inn, men det var full lek her også.
Det går ann å gå rundt i leiligheten til mormor og det tok ikke lang tid før fetteren min fant ut at om han løp rundt fulgte lykke lykkelig etter. Det gikk vel 20 -30 runder rundt før hun startet å bli sliten. Alle ville fortsatt holde og kose med henne og hun aksepterte dette.
Vi skulle gå hjem og var fire + henne. De andre løp rundt med henne mens jeg kjørte, men til slutt satte hun seg på bakbeina med et pip. Nokk.
hun ombestemte seg da vi møtte på en eldre herre på fire som hun ville hilse på, dette er første hundetreff som virkelig har gått bra. Men så var det opp i stolen og sove på armene mine hjem over. Når vi kom inn døra sovnet hun rett innenfor døra og der lå hun å sov i 3 timer, nå har hun flyttet seg til senga si.
Familiemiddag gikk helt greit og luna elsker når vi samles slik. 7 mennesker på en gang er bare ekstra mye moro.
Nå er vi trøtte og skal sove begge to.

Leave a Reply