drømmen om ro
Å ha lille lykke hos meg er et eventyr og vi storkoser oss. dessverre er det slik at selv om vi har det fint fortsetter verden utenfor med sitt press og mas og jeg balanserer på grensen til å bli dårlig. Grensen ble brutt i går med mange timer anfall når jeg skulle sove noe som gjør meg ekstra sliten i dag. Selvfølgelig har jeg tid til Lykke og Luna, de får faktisk all den tid og alle de kreftene jeg har. Men nå var jeg så heldig i dag at jeg skulle på familiemiddag. Ja det var kjempe slitsomt å pakke sammen alle tingene jeg følte for å ha med, men belønningen er tiden nå. en time i hjørnet av en sofa med laptopen min uten mennesker eller dyr. ute i hagen er lykke plassert trygt i en hundegård med mormor og oldemor til å passe på å dille med henne.  jeg har en time fri

Leave a Reply