bok: the return of the king (The Lord of the Rings 3) – J.R.R. Tolkien

Nå kom jeg meg jo igjennom de første 2 (4) bøkene, så da skulle jeg klare denne også. Jeg tror mamma ble veldig oppgitt når jeg hadde kommet igjennom bok 1 av 2 og sa at jeg ikke syntes den var bra skrevet. Eller rettere sagt sa jeg at om jeg må lese om enda en som dør og ikke dør allikevel nå kaster jeg boken i peisen, noe som hadde kostet meg dyrt siden det var lydbok på mobilen. Når Frodo “døde” igjen hadde jeg egentlig allerede bare gitt opp boka og nå hørte på bare for å si at jeg hadde kommet meg igjennom den. Men tro det eller ei, jeg likte den bedre enn nummer 1 av trilogien.

om du åpnet dette innlegget for å vite hva boka handlet om er du enten veldig ung eller hvert i koma de siste 30 årene.

endte opp med masse bringebær da, siden jeg plukket dette mens jeg hørte på. 

15298

Leave a Reply