måker er skumle dyr

I dag tok jeg med meg telefon og pad ut sammen med Sirius. planen var å sitte ved en av bordene ved blokka og spille litt mens han fikk luftet seg litt. Det gikk relativt som planlagt. Selv om katten kan gå i bånd er det langt fra som å gå med en hund, det krever litt tålmodighet og gode kommunikasjons evner mellom deg og katt. Gi deg på de minste kampene og ta han under armen og gå på de verste, men alt i alt er Sirius flink.

han ville ikke gå på veien så vi tok en omvei over gresset, men det var egentlig greit nok. jeg prøvde å si til han at det var en dårlig ide å gå rundt busken, men det forsto han ikke. derimot forsto han at han måtte løpe tilbake samme vei som han kom, ikke han sin feil at jeg hadde tatt en runde rundt busken også for å gi han mer båndlengde. 

egentlig ganske grei løsning, jeg kan sitte å spille og han får utforske de meterne flexi båndet er.det er det lengste så han har litt å gå på. Men det kommer tilslutt til at Sirius ikke har hvert særlig ute de siste 8 årene og en uke er langt fra tid til å venne seg til alt det skumle. i dag var det en måke han kom for nærme. måken egentlig bare ropte advarsel og fløy over han, men det var mer en nok friluftsliv for denne katta og etter å ha ligget i busken en stund turte han først å gå til meg ( jeg fikk en ny runde rundt busken) så var det å spurte til nærmeste dør å vente på å slippe inn. litt forvirrende at jeg ikke slapp han inn men ville ha han til å gå mer. jeg tok han under armen og gikk halvveis til neste oppgang før jeg satte han ned igjen og han forsto at det hadde hvert feil dør.

nå er vi trygt inne igjen og jeg håper på noen timers fred fra maset om å få gå ut. om jeg er heldig helt til i morgen.

Leave a Reply