film: Carrie (2013)
  Egentlig gledet jeg meg til å se denne remaken av filmen med samme navn. dessverre vil jeg ikke si at den ga noe mer til historien og jeg kunne like gjerne ha sett den gamle om igjen. Men en remake er sikkert bra for alle de som ikke gidder å se gamle filmer og som da hadde gått glipp av en strålende historie.  Carrie er en tenåring som bor hos en kristen og ustabil mor. Hun er stille og sjenert og liker ikke å gjøre noe ut av seg, men hun blir ufrivillig kjendis og mobbeoffer etter at hun får mensen etter en svømmetime og får hysterisk sammenbrudd. ingen hadde forklart hva som skulle komme og hun trodde hun skulle blø ihjel. mens hun skriker om hjelp kaster de andre jentene tamponger og filmer henne. En av jentene skammer seg og får kjæresten sin til å be med Carrie på skoleballet. men dette vil ikke en av de andre jentene og gjør alt hun kan for å gjøre Carrie til enda mer latter. det ingen vet er at samtidig som hun fikk mensen utviklet hun også telepatiske evner, og det er kanskje ikke lurt å pushe jenta med overnaturlige krefter for langt?

This Post Has 2 Comments

  1. Therese

    Syntes ikke filmen var så veldig bra egentlig :/

  2. jiiji

    Therese: forsto ikke alle grimasene, men jeg liker historien som sagt

Leave a Reply