bok: Shame on You – (Fool Me Once -1)Tara Sivec

Shame on You (Fool Me Once, #1)

3 sterke kvinner oppretter detektiv byrået Fool me once etter at de alle opplevde svik av ektemennene sine. de har alle sine styrker. en er advokat og god på ting med retten å gjøre, en er modell og ekspert på å avsløre ektemenn som er utro og Kennedy er x militær og fanger kriminelle som ikke møter opp i retten. 

Kennedy som er hovedpersonen i boken får i oppgave å finne en mann som har gjort innbrudd og stjålet en hund. Men hun blir satt sammen med sin hete x bestevenn. Hun kan ikke tilgi han for å ikke ha fortalt at mannen hennes var utro og han vil gjøre alt for å forklare sin side av saken. 

tiltrekning, idioter og skumle kriminelle kompliserer ting. 

Egentlig ble jeg ganske skuffet over boka, da jeg ikke har sansen for mye sex skildringer. det er også en grense på hvor idiotiske folk egentlig er. jeg endte opp med teorien om at hele dusør jakten var satt opp av bygden for å føre dem sammen og at alle var meg på det, for ingen ting annet ga mening.

Leave a Reply